Marsken

Højer Vandtårn højer vandtårn Højer Vandtårn arrow down Et udsigtstårn til glæde for både lokale og besøgende

Information

ÅBNINGSTIDERne i 2022, påske til november

Vi har åbnet dagligt fra 9.00 til solnedgang.

Vi bestræber os på at holde åbent forår, sommer og efterår fra morgen til aften.

 

Er Højer Vandtårn lukket?

Ring på vor vagttelefon 93 92 14 33 og der vil blive åbnet i løbet af få minutter.

 

Vi åbner gerne uden for normale åbningstider

Entré priser:

Voksne: 20 kr.

Børn (under 12 år): Gratis.

Unge og Studerende: 10 kr.

Grupper (min. 10 personer): 15 kr.

 

HUSK!

Rundvisninger og foredrag skal forudbestilles.

e-mail: mail@fhvt.dk

Om højer vandtårn

Højer Vandtårn

Det ligger centralt placeret midt i Højer by og har Dagli’ Brugsen som nærmeste nabo med parkeringsområde, udendørs pengeautomat og hjertestarter. I samarbejde med Tønder kommune råder vi over og passer byens eneste offentlige toiletter.

 

Vore friliggende arealer

De er større end Højer torv og næsten færdig etableret som event-område med tilhørende strøm, vand og kloak. Vi arbejder med at være noget for byens mange foreninger ved at kunne tilbyde hjælp, plads og telte ved events, der er målrettet områdets beboere og/eller turister.

 

I 2023 er det 7. gang

Vi afholder vort fødevareevent ”Smag på Marsken”. Det er dagen, hvor vi samler marskens fødevareproducenter, som viser deres specialprodukter frem og hvor publikum, interesseorganisationer og område-interessenter mødes over maden. På dagen er der mange aktiviteter, hvor mad er i fokus.

 

Om foreningen

Foreningen Højer Vandtårn blev stiftet d. 30. april 2013.
Foreningen står for driften af vandtårnet som udsigtstårn. Tanker og idéer har vi masser af, og optimister er vi bestemt også. Vi ønsker at skabe aktiviteter i og omkring vandtårnet. Der kan være tale om udstillinger og events af forskellig art med tilknytning til lokalområdet.
Med andre ord, Foreningen Højer Vandtårn vil stå for rammerne, indholdet bestemmer medlemmerne af foreningen. Derfor vil vi opfordre dig til at deltage og være med til at sørge for, at disse rammer bliver fyldt ud med masser af aktivitet og gode ideer.3

højer vandtårn