Marsken

Højer Vandtårn højer vandtårn Presse & Links arrow down Læs de nyeste artikler og se vores samarbejdspartnere

Presse

tv syd

Ildsjæl i Højer

“Ildsjæle er sådan nogle mennesker, der får ting til at ske. Uden dem ville meget af det, vi andre bruger med selvfølge, ikke være til stede. Realdania støtter dem over hele Danmark med i alt 30 mio. kr. Pengene skal gøre ildsjæle-ideer til virkelighed. En af ildsjælene bor i Højer.”

tv syd

Vandtårnet i Højer har fået nyt liv

”Hvis vi i et lokalsamfund som Højer vil sikre en udvikling, så kan vi ikke forvente, at nogen kommer og gør det for os. Vi skal gøre det, fordi det interesserer os, og fordi det har betydning for vores lokalsamfund”

jydske vestkysten

Sikken en udsigt

“Sidste år i september åbnede Højer Vandtårn for besøgende, og det går rigtig godt med at få lokket gæster op i tårnet til den formidable udsigt over marsklandet.”

ugeavisen digeposten

Højer Vandtårn indvies som udsigtstårn

“Lokalrådet har stået for renoverings- og ombygningsprojektet, der har kostet omkring to millioner kroner. Penge, man har skaffet via Realdanias kampagne “Byggeriets Ildsjæle”, A.P. Møller Fonden, LAG-midler, Landdistriktsudvalget og Tønder Kommune.”

jydske vestkysten

Gæsterne tog en ordentlig bid af Marsken

“Der blev smasket, sippet, grint, gået på trapper og talt til den store guldmedalje i Højer lørdag, hvor “Smag på Marsken” for fjerde gang løb af stablen.”

Links & Sponsorer