Marsken

Højer Håndværks Festival Smag på Marsken arrow down På denne side finder du årets program og deltagerliste

Velkommen til årets program

Den 21. september

Smag på Marsken 2024

For 8. gang viser lokale fødevareproducenter deres specialprodukter frem, både med salg og smagsprøver.
Her mødes forbrugere, producenter og interesseorganisationer med marskens gode mad i fokus.
Der vil være mulighed for at se slagtning af lam og få smagen af det gode marsklam.
 
I år igen bliver der mulighed for at komme i madværkstedet sammen med de dygtige madhåndværkere Mads, Søren og Keld.
Madværkstedet giver alle en mulighed for at skabe nærværende, inddragende og lærerige madaktiviteter
med fokus på gode lokale råvarer, tilberedningsmetoder og grundsmage. 
Faciliteter, råvarer og kokke samt service stilles gratis til rådighed.
 

Dagens Program

10.00    Åbning ved Henrik Frandsen, MF (M)
10.10 – 17.00  Pladsens boder holder åbent
10.15 – 12.00  Blues i gården ved Max Wolf Duo
10.30    Byvandring med “Højer byvandringer” Varighed ca. 75. Minutter
10.30 – 16.30  Hestevognstur, afgang fra Vandtårnet klokken hel og halv
11.00    Guidet tur i Marsken, Grøn stisløjfe (4,5 km) Varighed ca. 2 timer
11.00 – 17.00  Madværkstedet – Udgår pga. virussygdommen Bluetongue der rammer drøvtyggere.

12.00 – 15.00  Trio-Jazz underholder med gamle jazz-standarder i spiseteltet 

12.00 – 15.00  Workshop – Klimakøkken ved Danutha Ehlers fra Folkets Have

13.00 – 14.00  Talk – Mad og Monopolet – klima og fødevare-dilemmaer ved Løgumkloster Højskole 13.00 – 15.00  Lammemenu ved Køkkenchef Steffen Snitgaard 

15.00 – 17.00  Koncert med Kasper Buch 

17.00    Tak for år.  Vi ses igen lørdag den 20. september 2025 

Følg med på Facebook,  her vil nyhederne komme drypvis.

Hele tre koncerter

Kasper Buch
Trio-Jazz
Max Wolf Duo

 

Detagerliste 2024

Listen vil løbende blive opdateret