Smag på Marsken 2018 slagtning af lam smag på marsken Smag på 2018 arrow down Læs mere om vores arrangement i 2018 her

Den 22. september 2018

Smag på Marsken 2018

På dagen viser lokale fødevareproducenter deres specialprodukter frem, både med salg og smagsprøver. 

Her mødes forbrugere, producenter og interesseorganisationer med marskens gode mad i fokus. 

Igen i år vil der være mulighed for at se slagtning af lam og få smagen af det gode marsklam.

 

I år tilberedes maden af Restaurant ROS fra Tønder.
Det lykkedes at få de dygtige kokke fra Restaurant ROS i Tønder, Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard, til at komponere en menu bestående af lam og lokale råvare.
Der er i alt 150 stk. kuverter, hvoraf de første 100 stk. kan forudbestilles, hvilket har vist sig at være en god ide!
De sidste 50 stk. kan købes på pladsen på selve dagen.

Dagens program

10.00

10.00

Pladsens boder og FDF Camp åbner.

10.30

10.30

Madværkstedet Hold 1

11.00 – 12.00

11.00 – 12.00

Slagtning af lam

12.00

12.00

Madværkstedet Hold 2

12.00 – 15.00

12.00 – 15.00

Lammemenu ved Restaurant ROS

12.00 – 15.00

12.00 – 15.00

”Trio-Jazz” underholder med gamle jazz-standarder

13.30

13.30

Madværkstedet Hold 3

15.00

15.00

Madværkstedet Hold 4

16.00

16.00

Tak for i år

I boderne kan du møde:

  • Agerskov Brændevinslaug
  • Digebageren
  • Højer Byfond
  • Højer Turist Forening
  • Højer Pølser
  • Høstkassen
  • Krogh Grønt
  • Knud og Aases Honning
  • Macarn
  • Marsk Pølser
  • Nationalpark Vadehavet
  • Tøndermarsk Initiativet
  • Vestslesvigsk Bryghus
  • Vibegaard

Galleri

Foto: Ulrik Pedersen