Smag på Marsken 2017 smag på marsken højer Smag på 2017 arrow down Læs mere om vores arrangement i 2017 her

Den 23. september 2017

Smag på Marsken 2017

På dagen viser lokale fødevareproducenter deres specialprodukter frem, både med salg og smagsprøver. 

Her mødes forbrugere, producenter og interesseorganisationer med marskens gode mad i fokus. 

Igen i år vil der være mulighed for at se slagtning af lam og få smagen af det gode marsklam.

I år tilberedes maden af Restaurant ROS fra Tønder.
Det lykkedes af få de dygtige kokke fra Restaurant ROS i Tønder, Marcel Rodrigues og 

Steffen Snitgaard, til at komponere en menu bestående af lam og lokale råvare.

Der er i alt 100 stk. kuverter, hvoraf de første 50. stk kunne forudbestilles.
De sidste 50 stk. kan købes på pladsen på selve dagen.
Forudbestilling lukket, køb på dagen.

Dagens program

9.00 – 12.00

9.00 – 12.00

Guidet fugletur i marsken. Pris kr. 50,- pr. person.

10.00

10.00

Pladsens boder og FDF Camp åbner.

11.00 – 12.00

11.00 – 12.00

Slagtning af lam, ved Mogens Nielsen fra Højer Hjortefarm.

12.00 – 15.00

12.00 – 15.00

Så er der mad. Lammemenu ved Restaurant ROS.

12.00 – 15.00

12.00 – 15.00

”Trio-Jazz” underholder med gamle jazz-standarder og evergreens.

16.00
Tak for i år.

16.00

Tak for i år. Vi ses igen til ”Smag på Marsken” den 22. september 2018

I boderne kan du møde:

  • Agerskov Brændevinslaug
  • Digebageren
  • Højer Byfond
  • Højer Turist Forening
  • Højer Pølser
  • Høstkassen
  • Krogh Grønt
  • Knud og Aases Honning
  • Macarn
  • Marsk Pølser
  • Nationalpark Vadehavet
  • Tøndermarsk Initiativet
  • Vestslesvigsk Bryghus
  • Vibegaard

Galleri

Foto: Janne Elfort Mørke

Smag på Marsken 2021
Deltag som frivillig, udstiller eller ved en af de mange aktiviteter med fødevarer i fokus.
Kom og vær med