Marsken

Smag på Marsken 2016 smag på marsken højer Smag på 2016 arrow down Læs mere om vores første arrangement i 2016

Den 24. september 2016

Smag på Marsken 2016

Vort første event blev en stor success. På pladsen bag vandtårnet kom der 400 – 500 glade mennesker der dels ville være med 

til at fejrer vor 1 års fødselsdag, se Højers nye offentlige toiletter og ikke mindst se hvordan marsk lam blev slagtet og naturligvis smage på grillet marks lam.

 

 

“Smag på marsken”
På dagen fik lokale fødevareproducenter mulighed for at vise deres specialprodukter frem. 

Arrangementet byd desuden på konkurrencer, smagsprøver og et indblik i slagtning og forarbejdning af marsklam, 

der hele sommeren har græsset på Højers nye eventområde bag vandtårnet.

Dagens program

Offentligørelse, presse & sponsorer

Arangementet blev offentliggjort i følgende medier:

  • www.KultuNaut.dk – den elektroniske kulturguide
  • www.KulturFokus.dk – Danmarks kulturkalender
  • Sydvestjyske Smagsoplevelser
  • Pressemedelse i Jyske Veskysten.
  • Plakater i Tønder og Højer bykerner.
  • Læs omtalen fra Digeposten eller Jyske Veskysten
  • Arangementet blev støttet af: LifeTime, hello you, Byggeriets Ildsjæle, Sydbank og Kulturelt Forum

Om arangementet:​

  • Arangementet blev afviklet i samarbejde med foreninger og fødevareproducenter fra lokalområdet.
    – 
    FDF Højer 
    – Højer Frivilige Brandværn
     
    – Højer Turist Forening

    – Scanoropa-Bus
    – Naturguiderne Hans og Bo Tonnesen.
  • I boderne kunne man møde:
    – Digebageren 
    – Marsk Pølser 
    – Vibegaard
    – Naturmælk i – Hohenwarte 
    – Højer Turist Forening 
    – Foreningen Højer Vandtårn

    –  Underværker fra Realdania med information om Byggeriets Ildsjæle.

Galleri

Foto: Udo Helm