Marsken

Højer Håndværks Festival Smag på Marsken arrow down På denne side finder du årets program og deltagerliste

Velkommen til årets program

Den 23. september

Smag på Marsken 2023

For 7. gang viser lokale fødevareproducenter deres specialprodukter frem, både med salg og smagsprøver.
Her mødes forbrugere, producenter og interesseorganisationer med marskens gode mad i fokus.
Der vil være mulighed for at se slagtning af lam og få smagen af det gode marsklam.
 
I år igen bliver der mulighed for at komme i madværkstedet sammen med de dygtige madhåndværkere Mads, Søren og Keld.
Madværkstedet giver alle en mulighed for at skabe nærværende, inddragende og lærerige madaktiviteter
med fokus på gode lokale råvarer, tilberedningsmetoder og grundsmage. 
Faciliteter, råvarer og kokke samt service stilles gratis til rådighed.
 

Dagens Program

10.00    Åbning ved borgmester Jørgen Popp Petersen,  Tønder Kommune 

10.00 – 17.00  Pladsens boder holder åbent

10.00 – 12.00  Blues i teltet ved Max Wolf
11.00    Slagtning af lam, vist og forklaring om dyrets forskellige udskæringer

11.00 – 17.00  Madværkstedet – sidste holdstart kl. 15.30

12.30 – 13.15   Indvielse af  Tøndermarsken  (Torvet i Højer)

13.00 – 15.00   Lammemenu ved Steffen Snitgaard, Restaurant Marsk

12.30 – 15.30  ”Trio-Jazz” underholder med gamle jazz-standarder

15.30 – 17.00   Koncert med Mads Langelund
17.00    Tak for år. Vi ses igen lørdag den 21. september 2024

 

Følg med på Facebook,  her vil nyhederne komme drypvis.

 

Detagerliste 2023

Listen vil løbende blive opdateret